Nyt fra viceværtkontoret

Dato: 05-12-2017

Efter mere end 25 år med mulighed for personligt fremmøde på viceværtkontoret og faste åbningstider, er det snart slut...

Vi må erkende, at efter indførelsen af vores nye vaskeriløsning, hvor det hele nu foregår på nettet eller i en app til smartphonen, så er der ikke behov for den mulighed længere.

I april måned, da vi fik de nye vaskerier, så indskrænkede vi åbningstiden fra 3 gange ugentligt til 1 gang om måneden. I den periode, har der ikke været en eneste "kunde i butikken" og bestyrelsen har ingen forventninger om, at dette skulle ændres i fremtiden.

Forklaringen er ganske enkel...
Booking og betaling af vasketider foregår som nævnt på nettet eller i en app. Skal beboerne have nyt navneskilt på dørtelefonen og postkassen, eller købe en ekstra nøgle til opgangen, ja, så sender man bare en mail direkte til vores ejendomsfirma, REN-Ejendomsservice, som så sørger for det fornødne. Betalingen klares med MobilePay.

Tidligere fik viceværten rigtig mange spørgsmål om dette og hint, i kontortiden.
I dag har vores hjemmeside overtaget den funktionen og man kan finde svaret på de mest stillede spørgsmål på hjemmesiden.
Også vores Facebook- gruppe har været med til at tage besøgende fra viceværtkontoret.
I gruppen deles der viden og information flittigt.

Sidste åbningsdag på viceværtens kontor bliver mandag den 8. januar 2018, i tidsrummet fra kl. 18:00 - 18:30. Johnny fra REN- Ejendomsservice og undertegnede, dækker den allersidste vagt.

 

Venlig hilsen

Allan Møller Pedersen

Formand

E/F PalermohusKommentarer

Ingen kommentar

Skriv kommentar


Kommentar
Navn
E-mail


« Tilbage til oversigt

E/F Palermohus
Caprivej 2, 4, 6, 8, 10, 12
Mesinavej 7 og 9
Palermovej 1, 3, 5, 7, 9, 11
Venedigvej 8 og 10
2300 København S

Boligexperten Administration A/S
Vesterbrogade 12
1620 København V
Tlf.: 33 22 99 41

Email: adm@boligexperten.dk
Hjemmeside: http://www.boligexperten.dk


BOLIGEXPERTEN blev etableret i 1990 og er i dag Danmarks største administrationsselskab, som udelukkende administrerer foreninger.

Følg E/F Palermohus her:

Facebook
Antal besøgende: 92996 (denne uge: 1291)