Opdatering på kloakrenoveringsprojektet

Dato: 29-03-2018

Kære beboere i E/F Palermohus

Først og fremmest tak for det fine fremmøde og god ro og orden til vores generalforsamling d. 14. marts 2018. Der vil hurtigst muligt blive lagt et referat op fra mødet. Vi skal dog allerede nu, gøre status på vores kloakrenoveringsprojekt, som blev enstemmigt godkendt af de fremmødte ejere på generalforsamlingen.

Projektet begynder d. 9. april 2018 og forventes at tage op til 3 uger. Der vil desværre være en dag under renoveringsarbejdet, hvor der ikke må skyldes vand ud i vandrørene i hele Palermohus (det omfatter alle vandrør herunder brug af samtlige vandhaner, brusere, toiletter, opvaskemaskiner, vaskemaskiner og alt andet koblet til vandafløbet). Mere information om datoen følger så snart vi ved nærmere. Dertil vil der periodevis for enkelte opgange løbende være behov for, at man ikke skylder vand ud i vandafløbene. Håndværkerne vil hænge sedler op og eventuelt banke på dørene de dage, hvor de enkelte opgange ikke må bruge vandafløbene (vandhaner, brusere, toiletter, opvaskemaskiner, vaskemaskiner osv.).

Vi er opmærksomme på, at det kan medføre nogle gener, men vi håber, at I vil være med til at overholde ovennævnte anvisninger for de pågældende perioder, så arbejdet kan udføres så hurtigt og effektivt som muligt uden følgeskader på ejendommen.

Hvis der opstår nogle problemer af nogen art under arbejdet, kan Henrik fra RA Entreprise, (som er den ansvarlige for projektet) kontaktes på 51 56 80 16.

 Kommentarer

Ingen kommentar

Skriv kommentar


Kommentar
Navn
E-mail


« Tilbage til oversigt

E/F Palermohus
Caprivej 2, 4, 6, 8, 10, 12
Mesinavej 7 og 9
Palermovej 1, 3, 5, 7, 9, 11
Venedigvej 8 og 10
2300 København S

Boligexperten Administration A/S
Vesterbrogade 12
1620 København V
Tlf.: 33 22 99 41

Email: adm@boligexperten.dk
Hjemmeside: http://www.boligexperten.dk


BOLIGEXPERTEN blev etableret i 1990 og er i dag Danmarks største administrationsselskab, som udelukkende administrerer foreninger.

Følg E/F Palermohus her:

Facebook
Antal besøgende: 92833 (denne uge: 1128)