Udskiftning af vand- & varmemålere

Dato: 24-08-2018

Nu nærmer tiden sig til den kommende udskiftning af samtlige vand- og varmemålere i ejendommen. Dette blev besluttet på den senest afholdte ordinære generalforsamling.

Her lidt kort overordnet info om projektet. Vi vender tilbage med mere information, på et senere tidspunkt.

I ugerne 44, 45 og 46 udskifter Minol A/S varmefordelingsmålere og vandmålere i alle lejligheder. Selve arbejdet i den enkelte lejlighed forventes, at kunne overstås på under 1 time. Minol A/S varsler de enkelte lejligheder før arbejdets udførsel.

Der vil være vandmålere, som grundet korrosion på rørene, ikke vil kunne blive udskiftet ved første besøg. Disse lejligheder vil blive "samlet til bunke" og taget i en 2. runde. Igen varsler A/S de berørte lejligheder.

Der bliver mulighed for at aflevere nøgle hos viceværten.

Når udskiftningen er gennemført, vil al aflæsning fremadrettet foregå online og ejerne vil kunne følge forbruget i en app til smartphonen.

Eventuelle spørgsmål i anledning af den kommende udskiftning, samler vi ligeledes "til bunke", og spørgsmålene besvares samlet på et senere tidspunkt, inden udskiftningen.Kommentarer

Ingen kommentar

Skriv kommentar


Kommentar
Navn
E-mail


« Tilbage til oversigt

E/F Palermohus
Caprivej 2, 4, 6, 8, 10, 12
Mesinavej 7 og 9
Palermovej 1, 3, 5, 7, 9, 11
Venedigvej 8 og 10
2300 København S

Boligexperten Administration A/S
Vesterbrogade 12
1620 København V
Tlf.: 33 22 99 41

Email: adm@boligexperten.dk
Hjemmeside: http://www.boligexperten.dk


BOLIGEXPERTEN blev etableret i 1990 og er i dag Danmarks største administrationsselskab, som udelukkende administrerer foreninger.

Følg E/F Palermohus her:

Facebook
Antal besøgende: 92833 (denne uge: 1128)