Udskiftning af vand- & varmemålere

Dato: 07-09-2018

På seneste ordinære generalforsamling i foråret, blev det besluttet, at samtlige vand- og varmemålere skulle udskiftes, idet de er ved at være af ældre dato. Projektet omfatter udskiftning af målere på radiatorer samt målere på vandinstallationer i køkken og badeværelse (enkelte lejligheder har kun installationer i enten køkken eller badeværelse). Vi skal derfor varsle adgang til samtlige lejligheder i nedenstående periode, hvor arbejderne vil blive udført:

 

Uge 44, 45 og 46 (29. oktober 2018 – 16. november 2018).

 

Minol A/S, som udarbejder ejendommens forbrugsregnskaber for vand og varme, forestår udskiftningen af målerne, og de vil varsle de enkelte lejligheder med specifikt tidspunkt forud for arbejdernes udførelse. Der forventes at blive tale om et kort besøg af ca. 1 times varighed.

 

For enkelte lejligheder vil installationerne være så nedslidte, at Minol A/S ikke selv kan udføre arbejderne forsvarligt. Her vil Minol A/S notere lejlighedsadresse og herefter vil Byernes Varme- og Sanitets-service A/S udføre de resterende dele af arbejdet ved et besøg nr. 2 umiddelbart efter ovennævnte periode. Her vil der igen blive varslet specifikt tidspunkt for besøgene.

 

Det vil være muligt, at aflevere sin nøgle til bestyrelsen, hvis man ikke har mulighed for at være hjemme på det af Minol A/S varslede tidspunkt. Nøglen kan afleveres i bestyrelsens postkasse på Caprivej 2, kælderen, med tydelig angivelse af lejlighedsadresse i nøglesættet.Kommentarer

Ingen kommentar

Skriv kommentar


Kommentar
Navn
E-mail


« Tilbage til oversigt

E/F Palermohus
Caprivej 2, 4, 6, 8, 10, 12
Mesinavej 7 og 9
Palermovej 1, 3, 5, 7, 9, 11
Venedigvej 8 og 10
2300 København S

Boligexperten Administration A/S
Vesterbrogade 12
1620 København V
Tlf.: 33 22 99 41

Email: adm@boligexperten.dk
Hjemmeside: http://www.boligexperten.dk


BOLIGEXPERTEN blev etableret i 1990 og er i dag Danmarks største administrationsselskab, som udelukkende administrerer foreninger.

Følg E/F Palermohus her:

Facebook
Antal besøgende: 90410 (denne uge: 815)