YouSee kabel TV og bredbånd

Dato: 12-02-2019

E/F Palermohus og YouSee har opdateret aftalen om kabel TV og bredbånd.

Tidligere var det således, at ejere der har fravalgt YouSee Grundpakken, ikke kunne få bredbånd via kabel TV stikket. (Men kun via telefon stikket)
Dette ændres der nu på, og samlet set, tilbyder YouSee nu:

* Foreningsbredbånd, også for ejere uden TV- pakke,

* YouSee TV boks, til kr. 30,00 pr. måned,

* YouSee mobil, inklusiv Mobilopsparing.

Blækket på aftalen er knap tørt endnu og YouSee skal lige trykke på nogle knapper og opdatere deres systemer, men aftalen har effekt fra medio denne måned.

Vores hjemmeside er opdateret med den nyeste information. Her findes også link til bestilling.

http://www.palermohus.dk/page.72318.yousee-kabel-tv.aspx

For evt. spørgsmål vedrørende kabel TV, bredbånd, pris og det tekniske, henvises der til at kontakte YouSee direkte. Kontaktoplysninger fremgår af hjemmesiden.

Også Dansk Kabel TV leverer bredbånd til os, nemlig fibernet, tjek hjemmesiden for yderligere information. Spørgsmål skal også her rettes direkte til Dansk Kabel TV.

Derudover, er der mange udbydere af mobilt bredbånd også, både til stationær installation i lejligheden, eller som USB modem, så man kan medbringe sin (uundværlige) skærm til stranden og på caféen. Kommentarer

Caya   13-02-2019 - 08:13:44
Kære EF, kender I Andels.net?

I min daværende andelsboligforening på Østerbro har vi i flere år benyttet Andels.net - en gazellevirksomhed, som består hvert tjek vi laver med andre markedspriser.

Andels.net leverer fibernet og som forening kan man lave en kollektiv aftale til 85 kr/md for 200/200 MBIT. Alle kan individuelt tilkøbe højere hastigheder, og der medfølger gratis en router, global IP adresse og et årligt servicebesøg af en tekniker.

Foreninger i 2300 kan tilsluttes fibernet uden besvær, men såvidt jeg ved kræver det en opsigelse af nuværende internetaftale. Dog kan vi beholde TV aftalen med Dansk kabel Tv.

Skal vi undersøge det nærmere?

Mvh C. Kaad

Skriv kommentar


Kommentar
Navn
E-mail


« Tilbage til oversigt

E/F Palermohus
Caprivej 2, 4, 6, 8, 10, 12
Mesinavej 7 og 9
Palermovej 1, 3, 5, 7, 9, 11
Venedigvej 8 og 10
2300 København S

Boligexperten Administration A/S
Vesterbrogade 12
1620 København V
Tlf.: 33 22 99 41

Email: adm@boligexperten.dk
Hjemmeside: http://www.boligexperten.dk


BOLIGEXPERTEN blev etableret i 1990 og er i dag Danmarks største administrationsselskab, som udelukkende administrerer foreninger.

Følg E/F Palermohus her:

Facebook
Antal besøgende: 92996 (denne uge: 1291)