Servicemeddelelse - YouSee

Dato: 20-09-2019

(Dette opslag er kun relevant for de lejligheder der deltager i YouSee's Grund/Mellem eller Fuldpakken. Bemærk, at spørgsmål til TV- pakkerne og deres indhold m.v., skal rettes direkte til YouSee.)

Foranlediget af de seneste dages skriverier i medierne, om YouSees ændringer i TV- pakkerne, gengives nedenfor den officielle information ejerforeningen har modtaget fra YouSee.

Derudover henvises til YouSee's hjemmeside:

https://mustsee.yousee.dk/tv2020

hvor man kan læse mere om ændringerne og finde en Q & A sektion.

Modtaget fra YouSee' 17.09.2019:

"Vi ændrer indholdet i vores faste tv-pakker

Hos os skal I og jeres beboere og medlemmer være sikret den bedste underholdning. Derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre vores tv-løsninger, så vi kan tilbyde de tv-kanaler og streamingtjenester, som er mest populære i Danmark.

Vores ambition er at være frontløber på fremtidens tv- og streamingmarked. Derfor tog vi i 2018 et stort skridt mod mere valgfrihed og introducerede streamingtjenester i Bland Selv. I januar i år tog vi første skridt ind på indholdsmarkedet med den nye tv- og streamingkanal Xee, hvor man blandt andet kan se Premier League og masser af danskproduceret indhold.

Fremtidens forbrugere vil kræve stadig mere valgfrihed og kvalitetsindhold, som de kan se, når og hvor de har lyst. Det er en af grundene til, at vi nu laver nogle ændringer i vores faste tv-pakker (YouSee’s regionsudbud).

Ændringer pr. 1 januar 2020

Nyt i Grundpakken
Her udgår Kanal 5 og bliver erstattet af TV 2 Charlie, der blandt andet sender populære serier, spændende krimier og masser af god dansk underholdning.

Nyt i Mellempakken
Her tilføjer vi kanalerne TV 2 Fri, TV 2 Sport, TV3 MAX, TV3 Sport og Viasat Ultra HD. Viasat Ultra HD kan ses af alle, der har et tv eller udstyr med mulighed for Ultra HD.

Med de nye kanaler i Mellempakken åbner vi for masser af underholdning og sport med blandt andet de største kampe fra Champions League, Premier League og Superligaen. Og man kan gå ombord i populære programmer som Krejlerkongen, Auktionshuset og Fantastiske Hammerslag.

Følgende kanaler udgår af Mellempakken:
Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9 og TLC.

Nyt i Fuldpakken
Her tilføjer vi kanalerne C More Stars, C More First, C More Hits, C More Series, Viasat Film Premiere, Viasat Film Action, Viasat Film Family og Viasat Film Hits samt Viasat Ultra HD. Viasat Ultra HD kan ses af alle, der har et tv eller udstyr med mulighed for Ultra HD.

Med de nye kanaler bliver der masser af underholdning for hele familien. Man kan fx se de populære film Journal 64, Mamma Mia! Here we go again og LEGO Filmen. Eller gå ombord i prisvindende serier som fx Peaky Blinders. Der er noget for enhver smag – og man kan også streame det hele og se det, præcis når man vil.

Følgende kanaler udgår af Fuldpakken:
Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, Discovery Science, Investigation Discovery og Animal Planet.

Bemærk! Har I beboere/medlemmer med en tv-pakke/tillægspakke, som de betaler direkte til os, skriver vi direkte til dem og gør opmærksom på ændringerne i deres tv-pakke.

DR lukker tre kanaler
For at imødekomme danskernes øgede streamingforbrug meddelte DR allerede sidste efterår, at de ville lukke DR3, DR Ultra og DR K i forlængelse af den nye public service-kontrakt med Kulturministeriet. DR har nu meldt ud, at de tre kanaler lukker den 1. januar 2020. Kanalerne udgår dermed af tv-pakkerne. Det vil stadigvæk være muligt at se mange af programmerne fra kanalerne efter 1. januar 2020, da meget af indholdet fortsat vil være tilgængeligt via web og app.

Vi er i dialog om nogle Bland Selv-kanaler
De kanaler, som udgår af de faste tv-pakker, ønsker vi fortsat at kunne tilbyde i Bland Selv-universet. Det er vigtigt for os at tilbyde det bedste udvalg af tv-kanaler og streamingtjenester. Derfor er vi lige nu i dialog med en af vores leverandører, om nogle af kanalerne fortsat skal være en del af Bland Selv. Vi giver naturligvis besked, hvis der sker ændringer i Bland Selv-udvalget.

Venlig hilsen

YouSee "Kommentarer

Ingen kommentar

Skriv kommentar


Kommentar
Navn
E-mail


« Tilbage til oversigt

E/F Palermohus
Caprivej 2, 4, 6, 8, 10, 12
Mesinavej 7 og 9
Palermovej 1, 3, 5, 7, 9, 11
Venedigvej 8 og 10
2300 København S

Boligexperten Administration A/S
Vesterbrogade 12
1620 København V
Tlf.: 33 22 99 41

Email: adm@boligexperten.dk
Hjemmeside: http://www.boligexperten.dk


BOLIGEXPERTEN blev etableret i 1990 og er i dag Danmarks største administrationsselskab, som udelukkende administrerer foreninger.

Følg E/F Palermohus her:

Facebook
Antal besøgende: 92996 (denne uge: 1291)