Bestyrelsen orienterer: Udskiftning af varme- & vandmålere

Dato: 10-11-2019

I forbindelse med den igangværende udskiftning af varme & vandmålere, har vi konstateret, at MINOL A/S desværre ikke har opstillet den korrekte type målere, i henhold til den kontrakt vi har indgået.

Vi har afgivet ordre på en målertype, med funktionen "E-monitorering", hvor man som ejer af lejligheden kan se og følge sit forbrug online eller via en app til smartphonen. Funktionen var en del af en samlet aftale, som blev godkendt på den ordinære generalforsamling i 2018.

De opsatte målere kan ikke tilgås online eller via app. Det er simpelthen de forkerte målere vi har fået sat op.
MINOL A/S "lægger sig fladt ned" og indrømmer, at de har begået en fejl og at vi ikke har fået det produkt, vi har indgået kontrakt om.

Desværre betyder det, at alle allerede opsatte varme- & vandmålere enten skal udskiftes eller omprogrammeres og at MINOL A/S derfor skal have adgang til alle lejligheder- igen. Hvilken løsning MINOL A/S beslutter sig for, er i skrivende stund ikke afklaret.

MINOL A/S tager de hermed forbundene ekstraudgifter på deres kappe. Vores ejerforening holdes altså økonomisk skadesløs.

Vi har besluttet, at udsætte projektet til det nye år, da vi ganske enkelt ikke kan nå at gennemføre en ny udskiftning i 2019.

Som en konsekvens af ovennævnte, så stopper vi øjeblikkeligt det planlagte arbejde, med at udskifte målerne i de resterende ca. 50 lejligheder, som endnu ikke har fået udskiftet, grundet slitage på rørerne eller manglende adgang til lejligheden. Det var ellers planen, at de resterende lejligheder skulle være færdiggjort inden udgangen af 2019.

Vi har truffet beslutningen, fordi det simpelthen ikke giver mening, at udskifte til noget som alligevel igen på et senere tidspunkt, skal udskiftes eller omprogrammeres. Vi ønsker heller ikke at genere beboerne mere end højst nødvendigt, f.s.v.a. adgang til lejlighederne.

Vi beklager de gener Bestyrelsen orienterer: Udskiftning af varme- & vandmålere:den her sag giver anledning til, for vores ejere og beboere.
Ansvaret og skylden kan udelukkende placeres hos MINOL A/S, hvilket de også vedkender sig.

Bestyrelsen vender tilbage med mere information på et senere tidspunkt, til næste år.Kommentarer

Ingen kommentar

Skriv kommentar


Kommentar
Navn
E-mail


« Tilbage til oversigt

E/F Palermohus
Caprivej 2, 4, 6, 8, 10, 12
Mesinavej 7 og 9
Palermovej 1, 3, 5, 7, 9, 11
Venedigvej 8 og 10
2300 København S

Boligexperten Administration A/S
Vesterbrogade 12
1620 København V
Tlf.: 33 22 99 41

Email: adm@boligexperten.dk
Hjemmeside: http://www.boligexperten.dk


BOLIGEXPERTEN blev etableret i 1990 og er i dag Danmarks største administrationsselskab, som udelukkende administrerer foreninger.

Følg E/F Palermohus her:

Facebook
Antal besøgende: 92996 (denne uge: 1291)