VIGTIG INFO TIL EJERNE I E/F PALERMOHUS!

Dato: 15-03-2020

Generalforsamlingen, mandag den 16. marts 2020 er UDSAT:

Vi har alle et ansvar for at begrænse smittespredningen af Corona virus så meget som muligt. Samtidig ønsker vi at kunne afvikle generalforsamlingen på en forsvarlig og sikker og tryg måde, hvor ingen af deltagerne behøver være hverken nervøse eller bekymrede.

Det har været en svær beslutning at træffe - og vi har i bestyrelsen virkelig brugt megen tid på at diskutere for og i mod - men set i lyset af udviklingen de seneste dage, og ikke mindst i aften, så er beslutningen, at generalforsamlingen udsættes indtil videre.

Det er vigtigt at understrege, at generalforsamlingen IKKE er AFLYST, den er kun UDSAT.
Dette betyder, at alle udsendte og uploadede dokumenter (i PROBO) kan benyttes på en ny dato. Der kan således ikke stilles ekstra forslag eller foretages rettelser eller lignende.

Som formand synes jeg det er ærgerligt, at vi ikke får afholdt generalforsamlingen på mandag, og vi derfor heller ikke får præsenteret vores forslag eller orienteret om de forskellige sager vi har gang i.
Men sådan som virkeligheden er lige nu, vil jeg have svært ved at forsvare, at skulle stå og byde velkommen til generalforsamlingen, når - stort set - alle andre foreninger og organisationer m.v., udsætter eller aflyser deres møder, generalforsamlinger, aktiviteter e.t.c.

Vi beklager den ulejlighed som udsættelsen vil få, for vores ejere.

Administrator, Boligexperten A/S, vil udsende brev/e- mail til ejerne med besked om generalforsamlingens udsættelse inden ugens udgang.

Vi vender tilbage med ny information på et senere tidspunkt.Kommentarer

Ingen kommentar

Skriv kommentar


Kommentar
Navn
E-mail


« Tilbage til oversigt

E/F Palermohus
Caprivej 2, 4, 6, 8, 10, 12
Mesinavej 7 og 9
Palermovej 1, 3, 5, 7, 9, 11
Venedigvej 8 og 10
2300 København S

Boligexperten Administration A/S
Vesterbrogade 12
1620 København V
Tlf.: 33 22 99 41

Email: adm@boligexperten.dk
Hjemmeside: http://www.boligexperten.dk


BOLIGEXPERTEN blev etableret i 1990 og er i dag Danmarks største administrationsselskab, som udelukkende administrerer foreninger.

Følg E/F Palermohus her:

Facebook
Antal besøgende: 92996 (denne uge: 1291)