Nye P-regler ved Lergravsparken

Dato: 27-08-2015
Vedhæftet dokument: Kortoversigt, ny p- zone, Lergravsparken jpg/256kb

Tak til journalist Jacob Schneider, for tilladelse til at gengive nedenstående artikel fra Amager Bladet.

"TRAFIK. En ny tretimers parkeringszone omkring Lergravsparken er vedtaget af kommunen.

Af Jacob Schneider.

SUNDBYØSTER: En ny tretimers parkeringszone i et større område omkring Lergravsparkens metrostation blev torsdag godkendt af Borgerrepræsentationen i København. På hverdage klokken 08.00-19.00 skal der fra nytår indløses P-billet, med mindre man har en beboerlicens.

Ved høringen om P-zonerne var der megen polemik om denne løsning, som blev foreslået for at begrænse pendler- og langtidsparkering i området – ikke mindst af rejsende, der bruger området som alternativ til lufthavnens parkering. Teknik- og miljøforvaltningen har udarbejdet løsningen, fordi beboerne har været trætte af dén tendens.

Flere har været positive over for forslaget, fordi de vil undgå, at pendlere og ferierejsende optager områdets parkeringspladser, mens andre har frygtet, at parkeringszonen vil skubbe parkeringsproblemet til områdets andre metrostationer og belaste vejene lige uden for zonen. Samtidig kan det give problemer med parkering for gæster og håndværkere.

Dialog med naboer
Der kan altså opstå en situation, hvor de mange biler i området vil hobe sig op på kanten af den zone, der nu er vedtaget.

Kommunen forpligter sig dog til en dialogproces med de lokale grundejerforeninger ved metrostationerne Øresund, Amager Strand og Femøren om behov for yderligere udvidelse af zonen. Hvis den viser et behov for at udvide zonen, skal politikerne tage stilling til det senere.

Det forslag, som nu er vedtaget, betyder samtidig, at parkeringszoner i byen med to timers begrænsning, i stedet får tre timers begrænsning."Kommentarer

Ingen kommentar

Skriv kommentar


Kommentar
Navn
E-mail


« Tilbage til oversigt

E/F Palermohus
Caprivej 2, 4, 6, 8, 10, 12
Mesinavej 7 og 9
Palermovej 1, 3, 5, 7, 9, 11
Venedigvej 8 og 10
2300 København S

Boligexperten Administration A/S
Vesterbrogade 12
1620 København V
Tlf.: 33 22 99 41

Email: adm@boligexperten.dk
Hjemmeside: http://www.boligexperten.dk


BOLIGEXPERTEN blev etableret i 1990 og er i dag Danmarks største administrationsselskab, som udelukkende administrerer foreninger.

Følg E/F Palermohus her:

Facebook
Antal besøgende: 92996 (denne uge: 1291)