Opdatering: Nye parkeringsregler

Dato: 31-08-2015

 

På vegne af Bestyrelsen har foreningens formand, i forbindelse med de nye parkeringsregler fra 2016, kontaktet Københavns Kommunes Teknik og Miljøforvaltning og bedt om yderligere information til beboerne i E/F Palermohus.

Svaret fra forvaltningen er kommet i dag og er gengivet nedenfor. Bemærk, at vi har udeladt navnet på den pågældende medarbejder i forvaltningen.

Modtaget den 31. august 2015:

"Kære Allan

Tak for din henvendelse den 26. august 2015 til Teknik- og Miljøborgmester Morten Kabell vedrørende den kommende parkeringszone med 3-timer restriktion ved Lergravsparken Metrostation. Din henvendelse er blevet sendt videre til os i Center for Parkering. Hermed lidt generel information om den kommende tidsbegrænsede parkeringszone ved Lergravsparken Metrostation. Skulle der være yderligere spørgsmål, så skriv venligst til parkering@tmf.kk.dk eller svar undertegnede direkte på denne mail.

På borgerrepræsentationens møde den 20. august 2015 blev det endelig besluttet at der skal oprettes parkeringszoner med 3-timers tidsbegrænsning ved Vanløse og Lergravsparken Metrostation. Indstilling, bilag og kommentarer fra de forskellige trin i behandlingen af sagen kan findes her:

http://www.kk.dk/edoc-agenda/25981/aa18fe2c-5b5e-41b2-b1c5-ed5b51d941ec/37827c38-62e9-4fae-8722-ce0c34226d34

Beboere inden for zonen orienteres via digital post et par uger inden zonen etableres, således at der er mulighed for at anskaffe en licens før zonen træder i kraft. Derudover vil der også information i området i ugerne optil så at borgere og besøgende i videst mulig omfang er opmærksom på de nye restriktioner. Der er også lavet aftale med lokalavisen om, at de bringer en historie om emnet i ugerne før etableringen.

Beboere skal være opmærksomme på,

· at beboerlicensen er gratis og kan bestilles over nettet på www.pbutikken.kk.dk - Det er ikke muligt at erhverve licens før vi når nærmere etablering af zonen.

· at man godt kan have flere beboerlicenser indregistreret på dit cpr. nummer, men kun hvis det er møntet på andre brugere i hustanden. Eksempelvis kan du godt eje begge de biler som du og din partner kører i. 

· at du kan få en beboerlicens, hvis du har en firmabil, der bruges til privatkørsel. Det kræver, at arbejdsgiveren skriftligt erklærer, at du er enebruger af køretøjet. Erklæringen uploades i forbindelse med køb af beboerlicens. 

· at der ikke kan udstedes gæstebilletter, dagsbilletter eller lignende.

Det er værd at bemærke, at partierne Socialdemokratiet, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten har ført følgende kommentar til beslutningsreferatet;

”Teknik- og Miljøforvaltningen har med Parkering 2015 lagt op til en udvidelse af betalingsområdet samt etablering af lokale betalingszoner omkring trafikknudepunkter. Udvidelsen kan igangsættes allerede med budget 2016. Partierne vil arbejde for en sådan udvidelse, og etableringen af zoner med 3-timersrestriktion skal derfor ses som en midlertidig løsning.”

Det vides endnu ikke, hvad udfaldet af budgetforhandlingerne bliver, men det er værd at være opmærksom på at det kan have indflydelse på planerne om en parkeringszone med 3-timers tidsbegrænsning ved Lergravsparken Metrostation.

Med venlig hilsen

NAVN UDELADT

Akademisk administrativ medarbejder

Politisk Betjening, Center for Parkering 

_______________________________

KØBENHAVNS KOMMUNE 

Teknik- og Miljøforvaltningen 

Byens Anvendelse

Islands Brygge 37, 5. sal, akvariet 

Postboks 446 

2300 København S"Kommentarer

Ingen kommentar

Skriv kommentar


Kommentar
Navn
E-mail


« Tilbage til oversigt

E/F Palermohus
Caprivej 2, 4, 6, 8, 10, 12
Mesinavej 7 og 9
Palermovej 1, 3, 5, 7, 9, 11
Venedigvej 8 og 10
2300 København S

Boligexperten Administration A/S
Vesterbrogade 12
1620 København V
Tlf.: 33 22 99 41

Email: adm@boligexperten.dk
Hjemmeside: http://www.boligexperten.dk


BOLIGEXPERTEN blev etableret i 1990 og er i dag Danmarks største administrationsselskab, som udelukkende administrerer foreninger.

Følg E/F Palermohus her:

Facebook
Antal besøgende: 92833 (denne uge: 1128)