Update: Nye parkeringsregler

Dato: 22-01-2016

Vi har fra Københavns Kommune modtaget følgende information:

"Tak for din henvendelse.

Vi har i december været rundt i området for at udpege placeringer til skilte. Min kollega er netop nu ved at lægge sidste hånd på skilteplanen og det materiale der skal sendes til vores smedeafdeling, således at de kan udføre arbejdet. Planerne skal dog først godkendes af politiet. Det tager som oftest et par uger. Herefter sender vi skilteplan til smedene og aftaler en plan for udførelse af arbejdet. Der er som regel 1-1 ½ måneds ventetid på at få udført skilteopgaver, men når først de går i gang, så tager det ikke lang tid at sætte op. I mellemtiden får vi lagt alle adresser ind og testet licenssytem og webbutik, opdateret vi vores digitale kort og P-vagternes håndterminaler, udarbejdet informationsmateriale og adresselister, koordineret kommunikationsindsats omkring zonen samt udarbejdet nyt zonekort til hjemmeside.

Vi arbejder på, at i får jeres beboerinformationsbrev i slut februar således at i kan begynde at bestille licenser og zonen kan træde officielt i kraft i midten af marts. Vi sender selvfølgelig ikke noget ud før alle systemer fungerer og vi ved vi skiltene kan være sat op til tiden. Jeg kan dog ikke give den præcise dato endnu da der stadig er for mange ubekendte faktorer. Vi har lavet en zone i Vanløse for nyligt, så vi forventer ikke de store skred i tidsplanen. Den største faldgruppe er, hvis vejret pludselig bliver meget koldt eller der kommer 50 cm sne idet det forsinker smede i deres arbejde.

Jeg håber, at det var svar på dit spørgsmål.

Med venlig hilsen

NAVN UDELADT
Akademisk medarbejder
Politisk Betjening, Center for Parkering
_______________________________
KØBENHAVNS KOMMUNE
Teknik- og Miljøforvaltningen
Byens Anvendelse"

 Kommentarer

Ingen kommentar

Skriv kommentar


Kommentar
Navn
E-mail


« Tilbage til oversigt

E/F Palermohus
Caprivej 2, 4, 6, 8, 10, 12
Mesinavej 7 og 9
Palermovej 1, 3, 5, 7, 9, 11
Venedigvej 8 og 10
2300 København S

Boligexperten Administration A/S
Vesterbrogade 12
1620 København V
Tlf.: 33 22 99 41

Email: adm@boligexperten.dk
Hjemmeside: http://www.boligexperten.dk


BOLIGEXPERTEN blev etableret i 1990 og er i dag Danmarks største administrationsselskab, som udelukkende administrerer foreninger.

Følg E/F Palermohus her:

Facebook
Antal besøgende: 92996 (denne uge: 1291)