Registrering af kælderrum - update

Dato: 23-10-2016

Arbejdet med at registrere samtlige ejendommens kælderrum, har nu stået på siden august måned.

Alle kælderrum har fået et "nyt" nummer og ejerne har flittigt mærket deres kælderrum med lejlighedernes unikke nummer og Bestyrelsen har løbende matchet kælderrum/lejlighed i et regneark.
Status er nu, at 19 lejligheder endnu ikke har mærket deres kælderrum.
Bestyrelsen vil i den kommende tid, kontakte disse ejere og bede dem sørge for, at deres kælderrum bliver mærket.
Rent praktisk vil vi tillade os, at banke på døren hos de herboende ejere og venligt og høfligt minde om, at kælderrummet altså skal mærkes. Vi udleverer samtidigt - som en service - en label med lejlighedens unikke nummer.

Udeboende ejere vil -som udgangspunkt - få en skriftlig "rykker", afsendt fra Boligexperten, med besked om, at mærke kælderrummet.
Dog vil vi, såfremt vi har telefonummer eller e- mailadressen, forsøge at kontakte de udeboende ejere telefonisk/via e- mail, før vi bruger ressourcer og tid på at udsende breve med posten.

Først efter at de ejere, som mangler at mærke kælderrummene, er blevet "rykket" og efter et passende tidsrum, vil vi gå til den yderste konsekvens, nemlig at skaffe os adgang til de umærkede kælderrum, som så må antages at være uden en ejermand.

Det er vigtigt at understrege, at vi har fuldstændigt styr på de kælderrum som ejerforeningen råder over og som benyttes til udlejning.
Dette gælder også for de kælderrum der har status som en "ejerlejlighed" og har et selvstændigt skøde og hvor ejeren ikke nødvendigvis har anden tilknytning til ejerforeningen end at man kun er ejer af et kælderrum.
Vi skaffer os selvfølgelig IKKE adgang til de her nævnte kælderrum.

Tak for hjælpen og godt samarbejde i forbindelse med at registrere vores kælderrum.

 Kommentarer

Ingen kommentar

Skriv kommentar


Kommentar
Navn
E-mail


« Tilbage til oversigt

E/F Palermohus
Caprivej 2, 4, 6, 8, 10, 12
Mesinavej 7 og 9
Palermovej 1, 3, 5, 7, 9, 11
Venedigvej 8 og 10
2300 København S

Boligexperten Administration A/S
Vesterbrogade 12
1620 København V
Tlf.: 33 22 99 41

Email: adm@boligexperten.dk
Hjemmeside: http://www.boligexperten.dk


BOLIGEXPERTEN blev etableret i 1990 og er i dag Danmarks største administrationsselskab, som udelukkende administrerer foreninger.

Følg E/F Palermohus her:

Facebook
Antal besøgende: 92831 (denne uge: 1126)