Nyt udseende til jeres foreningshjemmeside

Dato: 25-11-2016

Boligexperten Administration A/S har gennem flere år tilbudt markedets bedste hjemmesidesystem til foreninger. Det er dog ikke ensbetydende med, at det ikke kan blive endnu bedre! Derfor har vi nu introduceret et helt nyt og forbedret design.

 

Nogle af Danmarks førende indenfor webdesign og brugervenlighed på nettet har skabt en ny og mere brugervenligt version af jeres foreningshjemmeside! Det er også introduceret uden omkostninger for foreningen, da Boligexperten Administration A/S står for den del af det.

 

Nettet udvikler sig hastigt, så selv om det tidligere design kun var fire år gammelt, havde udviklingen overhalet det indenom og vi ønsker – som med alle vores andre ydelser – at I skal have det bedste stillet til rådighed gennem Boligexperten Administration A/S.
Det nye design giver langt bedre muligheder for at præsentere indholdet uanset om det er nyheder til beboere, informationer fra administrator eller foreningens dokumenter.

 

Overblik over de vigtigste fordele for jer i foreningen:
• Hjemmesiden er nu mobiloptimeret og fungerer dermed optimalt på smartphones og tablets
• Foreningens dokumenter bliver endnu lettere tilgængelige og dermed sparer I tid.
• Bestyrelsens informationer kommer endnu tydeligere og lettere til beboerne.
• Hjemmesidens nye udseende og teknikken bag åbner portene til en lang række nye funktioner, som kommer til i den kommende tid. Ikke nok med at hjemmesiden dermed kommer i front nu, så er grundlaget også lagt til at systemet fortsat vil være den bedste løsning til boligforeninger.
• Som forening skal I ikke foretage jer noget – vi har flyttet alle tekster m.m. for jer.

 

Jo mere både I som forening og administrationen kan kommunikere digitalt, jo færre omkostninger og hurtigere distribution - og jo bedre for miljøet. Samtidig kan bestyrelsen også gøre brug af let og hurtigt at kunne orientere om stort og småt via hjemmesidens nyhedsbreve.


Har I spørgsmål eller brug for hjælp til foreningshjemmesiden, så er vi klar for jer! Skriv blot til support@prosedo.dk og vi hjælper jer.

 

Venlig hilsen
På vegne af Boligexperten Administration A/S

Christian Ringbæk

« Tilbage til oversigt

E/F Palermohus
Caprivej 2, 4, 6, 8, 10, 12
Mesinavej 7 og 9
Palermovej 1, 3, 5, 7, 9, 11
Venedigvej 8 og 10
2300 København S

Boligexperten Administration A/S
Vesterbrogade 12
1620 København V
Tlf.: 33 22 99 41

Email: adm@boligexperten.dk
Hjemmeside: http://www.boligexperten.dk


BOLIGEXPERTEN blev etableret i 1990 og er i dag Danmarks største administrationsselskab, som udelukkende administrerer foreninger.

Følg E/F Palermohus her:

Facebook
Antal besøgende: 92996 (denne uge: 1291)